Aanmelden

Wil je op direct op de hoogte worden gesteld wanneer er een nieuwe blogpost online komt?Dit kun je doen door een RSS-feed in te stellen of door je op te geven voor onze mailservice. Je ontvangt dan een mail op het moment dat er een nieuwe blog is geplaatst.  

RSS-feed
Door op onderstaande link te klikken kun je je abonneren op de RSS-feed.  Alle blogposts verschijnen dan in een overzicht in je lijst met favorieten bovenaan je beeldscherm. Zo hoef je geen informatie te missen.

Klik hier om je te abonneren op de RSS-feed.

E-mail
Via onderstaande link kun je je aanmelden voor de mailservice van Dolf’s Natuurblog. Zo ontvang je een mailtje op het moment dat er een nieuwe blog is geplaatst.


 

5 Reacties op Aanmelden

 1. Margot Sauter schreef:

  Beste Dolf,

  Ik kon helaas niet reageren onder de blog zelf, maar op de website van het PlattelandsParlement hebben we je blog over doe-het-zelf natuurbeheer uit 2012 geplaatst (zie http://plattelandsparlement.nl/externe-blog-doe-het-zelf-natuurbeheer/). Erg inspirerend om te lezen!

  Met vriendelijke groet,
  Margot Sauter

 2. Ludy Verheggen schreef:

  Natuur: de groene motor voor (ruimtelijk-) economische ontwikkeling.

  Hoe zie je dat Dolf?, de natuur als groene motor voor ruimtelijke economische ontwikkeling. Een motor draait op brandstof en zet deze om in energie, van de brandstof blijft dan echter niets meer over, er komt iets anders voor terug.

  vriendelijke groeten
  Ludy Verheggen

 3. a.j.grashuis schreef:

  Goede middag,
  Al lange tijd op zoek naa het verkrijgen van Schindele steenmeel, niet voor orale gebruik maar voor gewone bemesting, weet U iewmand ,die het importeerd?
  of groorhandel etc.
  Met vr.dank A.J.Grashuis

  • Huig Bergsma schreef:

   Beste,
   Schindeles steenmeel is een zeoliet en veel te duur om als bodemverbeteraar te gebruiken. Voor de bodem zijn verschillende zeolieten te koop bij o.a. Poortershaven (Actionine), Agriton (Vulkamin 50% zeoliet) en Sibelco (Fertiliet). Meer informatie over deze zeolieten/leveranciers kunt u vinden via de mensen van http://www.steenmeel.info.

   groeten
   Huig

 4. Thea Croese schreef:

  inspirerend deze blog.
  vriendelijke groeten,
  Thea Croese

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *